Regels Facebook Groep De Papegaaienwandelingen


Wij zijn een Facebook platform om uitsluitend informatie over geplande wandelingen en om foto's van gelopen wandelingen uit te wisselen.
Voor inhoudelijke gesprekken verwijzen wij je graag naar onze andere Facebookpagina 'Wandelen met je papegaai, tips en tricks'. 
 

Wandelevenementen van andere groepen of stichtingen mogen ook in de kalender aangemaakt worden. Het delen van een wandeling vanaf een andere groep/pagina is niet toegestaan. Wel kun je een nieuw evenement op de groep aanmaken met hierin een externe link naar groep of pagina. Bij twijfel vraag het even na bij één van de beheerders.

Tijdens de wandelingen nemen we regels en beleefdheidsvormen in acht van de plek waar we ons bevinden. Indien we een terras of bezienswaardigheid betreden zorgen we ervoor dat we geen overlast of rommel veroorzaken. Papegaaien kunnen troep maken maar dat ruimen we dan bijvoorbeeld netjes op.

Zorg ervoor dat je vooraf op de hoogte bent van de huisregels of vraag deze na in het bericht van het betreffende evenement. Op die manier worden misverstanden voorkomen. Mocht er ter plaatse toch sprake van miscommunicatie zijn of bent u het niet eens met de regels ga dan niet ter plekke in discussie, pas u aan of vertrek.

De Papegaaienwandelingen is niet aansprakelijk voor huisregels of problemen die tijdens een wandeling kunnen ontstaan. Heb je vragen of toch een nare ervaring ga je mening dan niet op de groep ventileren, maar stuur één van de beheerders een bericht. Oplossen kunnen we het dan niet meer, maar we kunnen wel kijken hoe we problemen in de toekomst dan kunnen voorkomen.

Meewandelen is op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico.